TESTIMONIALS

Recensies

Een erg prettig leesbaar boek met een dringende en noodzakelijke boodschap! Inhoudelijk heel erg herkenbaar als je op welk vlak dan ook werkzaam bent in de geboortezorg.

Als verpleegkundig Babyconsulent herken ik de obstakels in de geboortezorg, en zeker ook het ‘gat na de kraamweek’. Dit boek opent nieuwe wegen om tot samenwerking te komen als zorgprofessionals maar evenzo belangrijk ligt hier de vraag aan de overheid en zorgverzekeraars om te investeren in preventie!

Daarmee bespaar je later dubbel en dwars in gezondheidszorg.
Met de ontwikkelingen t.a.v. Family Centered Care is er al meer aandacht voor preventie, voorlichting en de mentale gezondheid van de (aanstaande) zwangere/kraamvrouw en is er focus op de eerste 1000 dagen, de betekenis van een kansrijke start voor de samenleving.

Diana sluit af met een indrukwekkende epiloog.
Ja, dit boek raakt, schudt wakker en vraagt om versterking voor al die zorgprofessionals die wel willen, maar obstakels niet alléén kunnen overwinnen.

Elena

 

Dank dat je het boek baby’s onder stress geschreven hebt!!!!! Fijne dag. Hartelijke groet, Jessica

Ik werk als verpleegkundig babyconsulent in een verloskundigen praktijk in Friesland en ik denk dat we heel veel kunnen leren nog in geboortezorg land.

Mirjam

Eindelijk een boek over dit onderbelicht onderwerp!

Docent ROC