Zet je denkwijze om dankzij mindshift

Leer stapsgewijs begrijpen en bewuster te leven. Een gelukkig en gezond leven begint met een gezonde geest. Maak een mindshift waarbij je de regie over je leven, zowel in je persoonlijk leven als in je werk, terugkrijgt.

Is dit alles?

Haal je niet meer genoeg voldoening uit je werk of ben je een beetje uitgekeken op je huidige baan? Je wilt meer, weet niet wat, en de vraag ‘Is dit alles?’ komt steeds vaker voorbij. Zoek je meer energie, meer uitdaging en gevoel? Heb je dat ergens onderweg verloren en wil je jezelf bevrijden van begrenzingen? Je wilt iets groters, iets beters en je talenten maximaal benutten.

Je wilt meer inzicht in wie je bent en hoe je kunt groeien in je werk

Je wilt jouw energie en prestatieniveau verhogen doordat je jouw maximale potentieel aanspreekt.

“Dit is het begin van een nieuw leven! Die baby ligt te marineren in de gevoelens van de moeder. De blauwdruk voor de toekomst wordt nu geprint!”

Diana de Koning

Deze cursus is voor

Iedereen die op zoek is naar innerlijke rust, balans wil en zijn kijk op de wereld en zichzelf wil veranderen.

Dit levert de cursus Mindshift jou op

Je optimaliseert de kwaliteit van je gedachten waardoor de kwaliteit van je leven wordt versterkt. Door deze cursus:

Laat externe factoren je geluk niet meer bepalen

Geef je leven zelf een richting en leer hoe je omgaat met allerlei dingen die op je pad komen. Ga anders denken waardoor je belemmeringen in je (professionele) leven omverwerpt. Met onze cursus ga je intensief met jezelf aan de slag.

Mindshift leert je:

01

Leven vanuit je eigen kracht

Dit doe je met persoonlijke analyses zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Je gaat je leven leiden op basis van je eigen leefregels.

02

Beperkende overtuigingen te overwinnen

We onderzoeken samen waar je blokkades zitten, je leert belemmeringen te herkennen, hoe je ze kunt doorbreken en kunt omzetten in een mindset voor succes.

03

Omgaan met emoties

Emoties kunnen je soms in de weg zitten. Leer je emoties begrijpen en ga er beter mee om. Het geeft je vrijheid en meer plezier in je dagelijks leven.

04

De kracht van je gedachten ontdekken

Ontdek hoe je gedachten resultaten in je leven beïnvloeden. Leer hoe je helderheid kunt krijgen door jezelf vragen te stellen. Word hierdoor succesvoller.

05

Meer balans in je leven te creëren

Krijg inzicht in hoe je meer balans krijgt in je leven. Leer hoe je je tijd beter indeelt, bewuster kunt leven en hoe je beter omgaat met relaties.

06

Rust krijgen in je hoofd

Zorg dat je meer rust in je hoofd krijgt. Met meditatie en mindfulness kun je gemoedsrust en een betere focus stimuleren. Het doel: een groter gevoel van levensgeluk.

07

Actie te ondernemen

Zonder actie geen resultaat. Er verandert niets als jij niet in actie komt. Zet je ideeën om in realiteit.

08

Wat succesvol ondernemerschap inhoudt

Leiderschap, psychologisch inzicht, communicatievaardigheden en het ontwikkelen van een visie zijn cruciale vaardigheden voor elke ondernemer. Met YOUR ROADMAP leer je hoe je een bedrijf succesvol maken.

09

Waar je het allemaal voor doet

Er is iets dat je zegt dat er méér is. Ontdek wat JIJ wilt en verbind jezelf met wie je bent als persoon. Deze cursus zal je helpen een duidelijke richting te bepalen voor je leven.

De voordelen van deze opleiding

Jouw manier

Je kunt leren zoals jij dat wilt

Andere coachen

Je leert heel snel anderen hier ook in te coachen

Eigen business

Je krijgt de tools aangereikt om een eigen business mee te starten

Lesgeld terugverdienen

Je al tijdens je opleiding kunt starten; Je verdient je lesgeld meteen terug.

Ontmoet geboortezorg expert Diana de Koning

Diana studeerde psychologie en behaalde een bachelor-degree in stressmanagement. Ze is jarenlang werkzaam geweest in de geboortezorg. Diana ondersteunt (kwetsbare) zwangeren en geeft trainingen en opleidingen aan zorgverleners. Ze leert professionals en iedereen die interesse heeft in stressmanagement stress te reduceren en rust te creëren in diverse situaties of tijdens de bevalling.

Zij hebben het al gedaan, nu jij nog!

5/5

In de cursus was een grote hulp voor mij. Alles werd duidelijk uitgelegd en was fijn om doorheen te lezen. De opdrachten die bij de lessen zaten waren nuttig en hebben mij echt een beter inzicht gegeven op veel dingen.

Irma – 24 jaar

4.5/5

Als verpleegkundig babyconsulent herken ik de obstakels in de geboortezorg, en zeker ook het ‘gat na de kraamweek’. De cursussen sluiten daar goed op aan. Het maakt daarbij niet uit op welk vlak je werkzaam bent in de geboortezorg.

Elena – 46 jaar

4.6/5

Ik werk als verpleegkundig babyconsulent in een verloskundigen praktijk in Friesland. De cursussen laten duidelijk zien dat we nog heel veel kunnen leren in geboortezorg land.

Mirjam – 32 jaar

4.5/5

Yes! Academie voor Stressmanagement schudt iedereen wakker en vraagt om versterking voor alle zorgprofessionals die wel willen, maar obstakels niet alléén kunnen overwinnen. Dank voor deze overwinning!

Lisa – 38 jaar

4.6/5

Diana heeft mij in haar online cursus veel nieuwe inzichten gegeven. In slechts enkele maanden ben ik van een onzeker persoon in de geboortezorg veranderd naar een zelfstandige zorgverlener die geen uitdaging meer uit de weg gaat

Cindy – 29 jaar

4.9/5

Eindelijk een waardevolle cursus over een onderbelicht onderwerp in de geboortezorg. Het is voor mij een enorme eye-opener geweest. Met als resultaat: mij zelf en anderen om te leren gaan met stress.

Valerie – 53 jaar

“Medewerkers in de Geboortezorg bieden zwangeren en nieuwe moeders professionele Geboortezorg, maar zij moeten veel meer in staat gesteld worden om ook psychische en sociale zorg te leveren.”

Diana de Koning

Meld je nu aan en leer alles over de positiviteit van Mindshift. Geef je snel op voor de cursus. Er is maar beperkt plaats voor cursisten.

Meld je aan voor onze cursus in november en maak dit najaar een start met de cursus Mindshift. Leer anders denken en vergroot je mogelijkheden. Ontdek stap voor stap hoe je de kwaliteit van je leven kunt verbeteren.

Start de eerstvolgende cursus:

November 2022

Locatie:                       Kanaaldijk N.W. 67, Helmond

Kosten opleiding:      € 4.450**

Lestijden:                    10:00 – 16:00 uur

Duur opleiding:          12 maanden;
Twee fysieke lesdagen p.mnd. De rest is online

** Inclusief boeken, lesmateriaal, catering tijdens de cursusdagen, examen en licentie

Ik betaal liever in termijnen

€ 895,- aanmeldkosten daarna € 400,- / maand voor 10 maanden

Veelgestelde vragen

Dan helpen we je graag verder! In jouw online omgeving kun je vragen stellen aan je medecursisten en/of je docent. Ook kun je altijd contact met ons opnemen via info@academievoorstressmanagement.nl
Je krijgt onbeperkt toegang zodra jouw betalingen zijn voldaan. Je houdt dan dus GRATIS toegang.

1e termijn €895,- daarna 10 termijnen van €400,- per termijn

Na het behalen van jouw diploma mag je werken onder de naam van Geboortetrauma coach via Diana de Koning. Ook wordt je gelinkt aan cliënten die zich bij Diana inschrijven.
Daar helpen wij je aan! Na het behalen van je opleiding vermelden we jou op onze website voor geboortetrauma coaches. Klanten die via ons kraambureau binnenkomen zullen aan de dichtstbijzijnde coach gekoppeld worden.
Nee hoor. Het belangrijkste is dat je minimaal niveau 3 hebt afgerond, gemotiveerd bent en affiniteit hebt met de doelgroep.

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen
Scroll naar top