Voel je beter door Emoties, Fysieke reacties en Intelligentie met elkaar te verbinden

Leer innovatieve technieken om stress en angsten los te laten. Voel je sterker en beter door je gedachten te sturen en emoties bij jezelf en anderen te herkennen.

Je wilt graag leren hoe je een betere intuïtie ontwikkelt

Krijg meer inzicht in je brein en buik bij het nemen van beslissingen, zonder stress. Met EFI (Emoties, Fysiek en Intelligentie) -methoden creëer je voor jezelf een emotioneel welzijn. Een prettig en stabiel welzijn dat je helpt op allerlei lastige momenten in je leven.
01

Heb je interne conflicten tussen je gedachten en je gevoelens?

Heb je het gevoel dat deze je dromen, doelen en plannen tegenhouden? Je hoofd, lijf en emoties zijn simpelweg niet in balans.

02

Heb je moeite met het veranderen van gewoonten?

Heb je vervelende gewoontes, gedragingen en denkpatronen waarvan je niet weet waarom je die hebt en hoe je ervan afkomt? Ze belemmeren je in het dagelijkse leven, op je werk en in je privéleven.

03

Heb je chronische belemmeringen waardoor je niet goed in je vel zit?

Depressie, Kwaadheid, Stress, Angst en Verdriet.

Vaak is het zo dat dit soort heftige emoties ook andere chronische gezondheidsklachten veroorzaken; pijn en ongemak vanuit darmen en het hart kunnen hiermee te maken hebben.

04

Besluiteloos?

Het kan ook zijn dat je problemen ondervindt met het nemen van beslissingen; eindeloos twijfelt of iets wel goed voor je is. Je hebt moeite je te motiveren en hebt het idee dat je in plaats van stappen te maken, stilstaat, of zelfs achteruitgaat.

Word EFI Connected Coach en help anderen om stress los te laten

De cursus is voor iedereen die graag stappen wil zetten op het persoonlijke, emotionele en professionele vlak.

“Dit is het begin van een nieuw leven! Die baby ligt te marineren in de gevoelens van de moeder. De blauwdruk voor de toekomst wordt nu geprint!”

Diana de Koning

Ontmoet geboortezorg expert Diana de Koning

Diana studeerde psychologie en behaalde een bachelor-degree in stressmanagement. Ze is jarenlang werkzaam geweest in de geboortezorg. Diana ondersteunt (kwetsbare) zwangeren en geeft trainingen en opleidingen aan zorgverleners. Ze leert professionals en iedereen die interesse heeft in stressmanagement stress te reduceren en rust te creëren in diverse situaties of tijdens de bevalling.

Zij hebben het al gedaan, nu jij nog!

5/5

In de cursus was een grote hulp voor mij. Alles werd duidelijk uitgelegd en was fijn om doorheen te lezen. De opdrachten die bij de lessen zaten waren nuttig en hebben mij echt een beter inzicht gegeven op veel dingen.

Irma – 24 jaar

4.5/5

Als verpleegkundig babyconsulent herken ik de obstakels in de geboortezorg, en zeker ook het ‘gat na de kraamweek’. De cursussen sluiten daar goed op aan. Het maakt daarbij niet uit op welk vlak je werkzaam bent in de geboortezorg.

Elena – 46 jaar

4.6/5

Ik werk als verpleegkundig babyconsulent in een verloskundigen praktijk in Friesland. De cursussen laten duidelijk zien dat we nog heel veel kunnen leren in geboortezorg land.

Mirjam – 32 jaar

4.5/5

Yes! Academie voor Stressmanagement schudt iedereen wakker en vraagt om versterking voor alle zorgprofessionals die wel willen, maar obstakels niet alléén kunnen overwinnen. Dank voor deze overwinning!

Lisa – 38 jaar

4.6/5

Diana heeft mij in haar online cursus veel nieuwe inzichten gegeven. In slechts enkele maanden ben ik van een onzeker persoon in de geboortezorg veranderd naar een zelfstandige zorgverlener die geen uitdaging meer uit de weg gaat

Cindy – 29 jaar

4.9/5

Eindelijk een waardevolle cursus over een onderbelicht onderwerp in de geboortezorg. Het is voor mij een enorme eye-opener geweest. Met als resultaat: mij zelf en anderen om te leren gaan met stress.

Valerie – 53 jaar

De voordelen van deze opleiding

Je specialiseert je als Stress- en Burn-out coach. Je ondersteunt in stressmanagement. Naast vakinhoudelijke kennis, krijg je ook:

Vaardigheden

Ondernemingsvaardigheden aangeleerd

Meer kennis

Meer kennis aangereikt over stressmanagement

Business Boost

Marketingondersteuning die je business meteen vlot trekt

Dit levert de cursus jou op:

De gebruikte methoden zijn gebaseerd op oude wijsheden met toepassing van moderne wetenschap. Het zijn innovatieve coaching-methoden die snel resultaat en verbeteringen opleveren.

Meld je nu aan en word een vakkundige EFI Connected Coach. Er is maar beperkt plaats voor cursisten. Meld je dus tijdig aan.

Geef je op voor onze cursus en begin dit najaar met de opleiding EFI Connected Coach. Leer alles over signalering en behandeling van klachten en stress. Leer stapsgewijs hoe je dankzij de EFI-methodiek beter functioneert en anderen kunt leren hoe om te gaan met stress. Begeleid hen naar een betere balans in hun dagelijkse leven.

Start de eerstvolgende cursus:

Vrijdag 9 september

Locatie:                       Kanaaldijk N.W. 67, Helmond

Kosten opleiding:      € 6.995**

Lestijden:                    10:00 – 16:00 uur

Duur opleiding:          15 maanden;
Twee fysieke lesdagen p.mnd. De rest is online

** Inclusief boeken, lesmateriaal, catering tijdens de cursusdagen, examen en licentie

Ik betaal liever in termijnen

1e termijn €995,- daarna 10 termijnen van €558,- per termijn

Veelgestelde vragen

Dan helpen we je graag verder! In jouw online omgeving kun je vragen stellen aan je medecursisten en/of je docent. Ook kun je altijd contact met ons opnemen via info@academievoorstressmanagement.nl
Je krijgt onbeperkt toegang zodra jouw betalingen zijn voldaan. Je houdt dan dus GRATIS toegang.

Ja, dat kan. Je betaalt de inschrijving van eenmalig € 995,- en daarna betaal je 12 termijnen van slechts € €558,- per termijn.

Na het behalen van jouw diploma mag je werken onder de naam van Geboortetrauma coach via Diana de Koning. Ook wordt je gelinkt aan cliënten die zich bij Diana inschrijven.
Daar helpen wij je aan! Na het behalen van je opleiding vermelden we jou op onze website voor geboortetrauma coaches. Klanten die via ons kraambureau binnenkomen zullen aan de dichtstbijzijnde coach gekoppeld worden.
Nee hoor. Het belangrijkste is dat je minimaal niveau 3 hebt afgerond, gemotiveerd bent en affiniteit hebt met de doelgroep.

Blijf op de hoogte

Aanmelden nieuwsbrief

Winkelwagen
Scroll naar boven